Alla inlägg den 4 april 2009

Av Jennie Karlsson - 4 april 2009 17:03

Åååååh, vilket underbart väder det är utanför husets väggar just nu. Solen skiner så det knakar i väggarna. Vågar man kalla detta vår ännu? Jaa! Det gör jag :)


Nu är det en vecka sedan jag befann mig i Oslos trakter och besökte mina busisar! Ååh, det var så roligt. Jag vill ju bara komma tillbaka till er på momangen! Men får minsann vänta några månader till.. Då får vi umgås lite mer Linnéa, med friska tag i kroppen :)

Alla dagar var roliga. Jag fick besöka både Jessicas och Linnéas jobb. Lika roligt båda två. Fast jag fick känna på Linneas jobb mer eftersom jag kunde vara med själv och "arbeta" lite grann, medan jag mest kunde småprata med jessica.

På lördagen blev det ensam shopping i Oslo. Kändes lite konstigt. Men vad gör man om man vill hitta kläder när dom andra rumpnissarna jobbar och annat. Hittade en hel del fräsigt. kanske kommer upp lite bilder senare :) I alla fall på mina nya skoooor. Som jag avgudar !!!

Vill bara påpeka på att denna kollektivtrafik i Sverige inte alltid är den bästa. Kort och gott kommentar på detta vill jag bara säga att, skönt att jag över huvud taget kom hem i måndags..!

Det roliga med långa resor är att man har möjlighet att träffa på nya människor. Så, den sista trippen mot Oslo, och i väntan på det sista tåget, fick trevligt sällskap av en kille från Ronneby. Det tackar vi för :)



I torsdags blev det ett litet äventyr med Therese. Vi tog med envarsin liten matsäck och tog en sväg till Sternö! Åh så härligt det var! Satt på klipporna och mös av värmen och den fina utsikten (giraffen therese?). Underbart. Ska dokumenteras att årets första glass köptes på torget idag!


 







 








 


Nu på köpet har jag fått en rejäl förkylning. Men det gillar vi. Jag sitter inte still för det. Idag har det till exempel varit buggkurs i Bräkne-Hoby :) Gick hur bra som helst David! Efteråt färtjänades en glass på torget. Muums!

Nu ska jag hjälpa till med grillen där ute. Ha en trevlig helg :)

Ovido - Quiz & Flashcards